Makelaardij

Meer weergeven

Een betere impressie van een woning, dan vanuit de lucht, kunt u uw toekomstige kopers niet geven. DroneLoket zet een woning vanuit de lucht duidelijk op de foto- of video. Vanuit de lucht krijgen toekomstige klanten een duidelijk beeld van een woning en de omgeving. De beelden kunt u gebruiken voor uw site, brochures of ander promotiemateriaal. Daarnaast werken bij met een ‘geavanceerd stabilisatie systeem’ om een woning of ander object ook van binnen goed op de foto- of video te zetten mocht dit nodig zijn.

Waarom een woning laten filmen vanuit de lucht? 

  • Met onze drone kunnen wij luchtopnames maken vanaf diverse hoogtes en uit alle mogelijke invalshoeken, die voor een bemand luchtvaartuig onmogelijk zijn;

  • Wij kunnen met onze statief tot 8 meter hoog opnamen maken waar een drone ook niet mag of bij kan komen;

  • Wij houden rekening met uw wensen zodat wij in goed overleg de beste opnamen voor uw bedrijf maken.

Onze drone en camera apparatuur

Wij vliegen met de DJI Inspire, voorzien van een 4k resolutie camera. Wij kunnen filmen en gelijk foto’s maken tijdens een vlucht. Foto’s- en video’s (onbewerkt) kunnen nog dezelfde dag geleverd worden op een usb-stick of via de email, zodat deze dezelfde dag nog kunnen worden gebruikt.

Offerte

Bent u al geïnteresseerd geraakt om uw woning door ons vanuit de lucht op spectaculaire wijze te laten filmen- of fotograferen? Neemt u dan contact op met DroneLoket voor een vrijblijvende offerte. DroneLoket beschikt over alle papieren die wettelijk verplicht zijn om met een drone commercieel te mogen vliegen.

WHAT'S UP?
CONTACT
GENERAL INFO

DRONELOKET

 

Mail: info@droneloket.nl

KVK: 66563356

BTW: NL856609602B01

  • w-facebook
  • w-googleplus

Facebook

Volg ons op Facebook voor de laatste updates

 

Rodney Dilrosun

 

Tel: +31650868663

Kevin Engelen

 

Tel: +31653582010

©2017 Droneloket